Προϊόντα για burge και gunson (36)

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος. Χρησιμοποιείται για Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί. Γεύση Πικρό χόρτο Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16 Λίπη (γ / 100γρ)… 15 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Εξαγωνική χλωρίδα μαγνησίου 1000g Vivio

Εξαγωνική χλωρίδα μαγνησίου 1000g Vivio

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Βιολογική Προετοιμασία Μελιού με Τζίντζερ και Πρόπολη 470γρ - Vinzü

Βιολογική Προετοιμασία Μελιού με Τζίντζερ και Πρόπολη 470γρ - Vinzü

Το μέλι, το τζίντζερ και η πρόπολη δημιουργούν ένα νέκταρ για τους λάτρεις των πικάντικων και λεπτών αρωματικών γεύσεων.
Μέλι Ακακίας με κομμάτια κηρήθρας - Προέλευση Ουγγαρία / 350 γρ

Μέλι Ακακίας με κομμάτια κηρήθρας - Προέλευση Ουγγαρία / 350 γρ

Αυτά τα κομμάτια από Ακτίνες, που ονομάζονται Ράγισμα, είναι τα κηρώδη κελιά όπου οι μέλισσες αποθηκεύουν το μέλι τους στην κυψέλη.
Ανταλλάκτες 4 - Διαδρομή

Ανταλλάκτες 4 - Διαδρομή

Ανταλλάκτες 4 - Διαδρομή Ref: PV19-240 Com: Canvas και Felpo
Εστραγκόν - HoReCa

Εστραγκόν - HoReCa

Ο εστραγκόν είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο: είναι το μόνο φυτό της οικογένειας της αψιθιάς που δεν έχει έντονη πικρία στη γεύση. Το φυτό έχει έντονο πικάντικο και ξινό άρωμα, αναζωογονητική γεύση, και οι Γάλλοι σεφ εκμεταλλεύτηκαν πλήρως αυτές τις ιδιότητες, δημιουργώντας πολλές γαστρονομικές συνταγές με αυτό. Ο εστραγκόν, τόσο φρέσκος όσο και αποξηραμένος, χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων: συμπληρώνει καλά τις ομελέτες, πολλές τύπους σαλτσών. Χρήση Χρήση για την προετοιμασία σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων για μεσημεριανό, ποτών, γλυκών πιάτων. Γεύση πικάντικη, ελαφρώς πικάντικη, αναζωογονητική Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 23 Λίπη (γ / 100γ)… 7,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 50 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 360